Hrbaté maso |
Napsal uživatel Zuzka |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:24 |
Suroviny6 řízků2 rohlíky 200 ml mléka 400 g hub (můžou být i sterilované) 2 vejce 1 cibule 200 g šunky 150 g sýra Sůl, pepř, majoránka PostupSměs: Houby pokrájíme a podusíme na cibulce. Rohlíky nakrájíme a namočíme do mléka a přidáme je k houbám. Osolíme, okořeníme a přidáme nastrouhanou nebo umletou šunku a vejce. Můžeme přidat i hrášek.Řízky naklepeme, osolíme a prudce opečeme na oleji. Vložíme je do vymaštěného pekáče a na ně naložíme směs. Zakryjeme a dáme péct do trouby na cca 45 min. Asi 20 minut před dokončením posypeme nastrouhaným sýrem a dopečeme odkryté. Podáváme s hranolkami, bramborami. Ukazka |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |