Kuřecí prsa v alobalu |
Napsal uživatel Veronika |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:29 |
Suroviny600 g kuřecích prsou1 kg brambor uvařených ve slupce 100 ml bílého vína 200 g cibule 150 g žampiónů tymián bazalka chilli koření zázvor sůl, pepř PostupCibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo, velmi krátce ji osmahneme na pánvi, přidáme koření a odstavíme. Oloupané brambory nakrájíme na tenčí plátky, osolíme a rozložíme na dvojitý pruh alobalu tak, aby se pak dal přeložit a uzavřít. Omytá a osušená kuřecí prsa lehce naklepeme, osolíme, položíme na vrstvu brambor a navrstvíme na ně očištěné nakrájené žampióny spolu se směsí cibule a koření. Vše zalijeme vínem. Alobal uzavřeme a pečeme ve vyhřáté troubě přibližně 40 minut. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |