Krůtí rolka se špenátem |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Radka |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:26 |
Suroviny600 – 700 g krůtích prsou (plát)250 g listového špenátu 80 g ementálu 2 stroužky česneku 150 g libové plátkové anglické slaniny 1 lžíce másla 1 lžíce hladké mouky sůl, pepř PostupŠpenát dobře vypereme, přelijeme vařící vodou a necháme okapat. Plát masa naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Pokryjeme ho polovinou slaniny a špenátem a posypeme sýrem. Stočíme do rolády, obalíme zbylou slaninou a ovážeme nití. Vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a upečeme v troubě dozlatova. Podle potřeby podléváme vodou a přeléváme vypečenou šťávou. Nakonec šťávu dochutíme máslem. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |