Drávidský kotlík |
Napsal uživatel Katka |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:23 |
Suroviny600 g hovězí roštěnky2 velké cibule 1 stroužek česneku 4 lžíce oleje 1 bílý jogurt 2 lžíce koření Garam Masala (běžně k dostání) hrst rozinek a pražených arašídů 1 lžička hrubé mouky sůl PostupMaso očistíme a nakrájíme na nudličky. Česnek oloupeme a nasekáme na nudličky, cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Maso osolíme a promícháme s kořením, moukou, cibulí a olejem. Necháme 12 hodin v chladnu odležet. Pak rozpálíme na pánvi olej a maso na něm prudce opečeme. Přidáme rozinky a oříšky, zalijeme jogurtem. Podle potřeby dosolíme a krátce podusíme.Podáváme s rýží. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |