Tatarský biftek |
Napsal uživatel Superkuchtík |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:23 |
Suroviny(pro 1 osobu)200 g svíčkové nebo kvalitního zadního hovězího 1/2 cibule 1 žloutek sůl, pepř worchestrová omáčka plnotučná hořčice kečup jemný i ostrý topinky 1 stroužek česneku PostupMaso nejprve uškrabeme nožem, abychom odstranili blány. Pak ho umeleme v mlýnku, pokud je třeba, umeleme ho ještě jednou. Na talíři z masa uděláme bochánek, do kterého dáme žloutek. Kolem masa rozdělíme velmi drobně nakrájenou cibuli, pepř a sůl. Servírujeme s plnotučnou hořčicí, kečupy a worchestrovou omáčkou. Do masa postupně vmícháváme ingredience podle vlastní chuti.Podáváme s topinkami a česnekem na jejich potření. Ukazka |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |