Tatarský biftek PDF Tisk
( 6 - user rating )
Napsal uživatel Superkuchtík   
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:23

Suroviny

(pro 1 osobu)
200 g svíčkové nebo kvalitního zadního hovězího
1/2 cibule
1 žloutek
sůl, pepř
worchestrová omáčka
plnotučná hořčice
kečup jemný i ostrý
topinky
1 stroužek česneku

Postup

Maso nejprve uškrabeme nožem, abychom odstranili blány. Pak ho umeleme v mlýnku, pokud je třeba, umeleme ho ještě jednou. Na talíři z masa uděláme bochánek, do kterého dáme žloutek. Kolem masa rozdělíme velmi drobně nakrájenou cibuli, pepř a sůl. Servírujeme s plnotučnou hořčicí, kečupy a worchestrovou omáčkou. Do masa postupně vmícháváme ingredience podle vlastní chuti.
Podáváme s topinkami a česnekem na jejich potření.

Ukazka

Tatarský biftek