Azu po tatarsku |
Napsal uživatel Radka |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:21 |
Suroviny600 g zadního hovězího masa100 g cibule olej 1 lžíce rajčatového protlaku 100 g kyselých okurek sůl, pepř 2 bobkové listy 1 lžíce hladké mouky PostupMaso nakrájíme na hrubší nudle, osolíme, opepříme a opečeme s pokrájenou cibulí na oleji. Opečené zaprášíme moukou, opět zasmažíme, zajileje vodou, přidáme bobkové listy a dusíme téměř doměkka. Před koncem dušení přidáme rajčatový protlak a na nudličky nakrájené kyselé okurky, vše společně povaříme. Šťáva na pokrm nesmí být příliš hustá.Odstraníme bobkové listy a podáváme s vařenými bramborami, houskovým knedlíkem nebo se špagetami. Ukazka |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |