Hovězí guláš s fazolemi |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Katka |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:21 |
Suroviny500 g hovězího masa2 cibule olej sůl mletý černý pepř provensálské koření mletá červená paprika 200 g sterilizovaných bílých fazolí 400 g rajčat 2 stroužky česneku petrželová nať PostupOpláchnuté maso osušíme a nakrájíme na kostky. Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na oleji, přikryjeme a několik minut dusíme. Přidáme maso, sůl, pepř a provensálské koření, mletou papriku, přikryjeme a při mírné teplotě dusíme doměkka. Během dušení podle potřeby podléváme vodou. Fazole scedíme, přidáme k masu spolu s nakrájenými rajčaty, prolisovaným česnekem, nasekanou natí a ještě 20 minut vaříme.Podáváme s těstovinami. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |