Smažené papriky |
Napsal uživatel Radka |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:30 |
Surovinyžluté sladké papriky /pro otrlé mohou být i pálivé/sůl mouka hladká olej PostupPapriky omyjeme, osušíme a celé vložíme na plechu do předehřáté trouby na 200°C. Hlídáme, občas obrátíme, aby se opekly ze všech stran /můžeme dělat i nahoře na plotně na litinové podložce, ale to jen v malém množství - počítám podle velikosti paprik 4-5 na osobu/. Z opečených paprik sloupneme hnědou slupku, ale neodstraňujeme stopky. Osolíme, obalíme v hladké mouce a smažíme v rozpáleném oleji z obou stran. Příloha - chléb. /pozor, paprika snese dost soli./ |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |