Plněný encián |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Kuchtík Jan |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:24 |
Suroviny1 sýr encián50 g smetanového sýra 1 lžíce nasekané pažitky 1 hlávkový salát 2 lžíce plněných zelených oliv Náplň: 50 g smetanového sýra 50 g másla 50 g šunky mletá červená paprika PostupSýr rozkrojíme naplocho na 3 části. Připravíme náplň z jednoho smetanového sýra a másla, které vymícháme do pěny, přidáme nasekanou šunku, mletou papriku a promícháme. Náplní spojíme díly enciánu. Druhý smetanový sýr smícháme s pažitkou a natřeme jím boky enciánu. Olivy nakrájíme na kolečka a encián jimi ozdobíme a necháme ho na chladném místě hodinu odpočinout.Encián podáváme rozkrájený na trojúhelníčky. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |