Smažený hermelín v kukuřičné strouhance |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Zuzka |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:22 |
Suroviny1 Hermelínhladká mouka 1 vejce strouhanka z pečiva kukuřičná strouhanka olej na smažení PostupHermelín rozřízneme naplocho a obalíme v mouce, pak pečlivě namočíme v rozšlehaném vejci a obalíme v jemné strouhance z pečiva. Strouhanku přimáčkneme na sýr a znovu hermelín namočíme ve vajíčku a nakonec v kukuřičné strouhance. Smažíme v rozehřátém oleji krátce po obou stranách.Podáváme s vařenými nebo opečenými brambory, hranolky nebo kroketami a podle chuti s tatarkou. Ukazka![]() |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |