Krkonošský hubník |
![]() |
![]() |
Napsal uživatel Superkuchtík |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:25 |
Suroviny6 rohlíků100 g sušených hub 60 g krupice sůl pepř, ¼ l mléka 3 vejce 5 stroužků česneku 1 velká cibule 40 g sádla na pekáč PostupSušené houby propláchneme, namočíme na několik hodin do vody a pak uvaříme. Rohlíky nakrájíme, zalijeme mlékem a rozmočené rozmícháme na kaši. Přidáme pokrájené houby, sůl, pepř, utřený česnek, osmaženou cibulku, vejce a zahustíme krupicí. Znovu vše dobře promícháme. Těsto vlijeme do vymaštěného pekáče a pečeme ve vyhřáté troubě, dokud nemá hubník zlatou kůrku. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |