Brambory na jehle |
Napsal uživatel Radka |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:20 |
Suroviny800 g středně velkých bramborsůl mletý černý pepř kmín 200 g uzené slaniny 4 velké cibule 1 žlutá paprika alobal PostupBrambory sůkladně opláchneme, nakrájíme na kolečka silná 0,5 cm, osolíme, opepříme a posypeme kmínem. Staninu nakrájíme na plátky velikosti brambor, cibuli na osminky a rozebereme na lupínky. Papriku nakrájíme na kostičky. Na dřevěnou špejli střídavě napichujeme brambory, slaninu, cibuli a papriku. Ražnici rozprostřeme na pekáč, podlijeme trochou vody, přikryjeme alobalem a v troubě vyhřáté na 220.C pečeme 30 minut. |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |