Panenské brambory |
Napsal uživatel Pája |
Čtvrtek, 21 Srpen 2008 10:21 |
Suroviny100g velkých a zdravých brambor1 velká cibule 500 g tvarohu 100 g strouhaného parmezánu trochu mléka mletý prpř a sůl zelená pažitka PostupBrambory omýt, očistit kartáčkem a na několika místech propíchat. Zabalíme do alobalu a alespoň 1 hodinu pečeme ve vyhřáté troubě.Rozmícháme tvaroh s mlékem a strouhaným sýrem, osolíme, opatrně opepříme a vmícháme velmi jemně nakrájenou cibuli. Z alobalu vyndáme upečené brambory, vidličkou je podélně rozkrojíme a vzniklý prostor naplníme tvarohovou směsí. Zdobíme zelenou petrželkou. Ideální nápoj je chlazené mléko :o) |
Maso |
Bezmasá jídla |
Přílohy |
Moučníky |
Různé |